Administratie en
Belastingadvies zonder
poespas, gekkigheid of stropdas

Ondersteuning en advisering op fiscaal en financieel gebied. Dat is wat wij doen. Zodat u zich weer bezig kunt houden met waar u van houdt: ondernemen.

Offerte Aanvragen

WAT WIJ DOEN

Allround administratiekantoor
uit Barneveld

We geven u advies en ondersteuning zonder stropdas en formaliteiten, maar wel professioneel en vrijblijvend. Ons motto is ‘doe maar gewoon, dat is gek genoeg.’ We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en ons vertrouwt. U geeft uw financiële situatie natuurlijk niet zomaar uit handen. Daarom zijn we betrokken, deskundig en gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om.

Financiële
administratie

Wij snappen dat u uw financiële administratie op orde wilt hebben. Sterker nog: de Belastingdienst verplicht het. Daarom nemen wij uw financiële administratie volledig uit handen.

Jaarrekeningen en
tussentijdse cijfers

Cijfers geven u inzicht in uw bedrijf. Of een jaarrekening voor u nu verplicht is of niet, cijfers helpen u verder. Wij ondersteunen én adviseren u. Dan weet u waar u financieel staat.

Salaris
administratie

Salarisadministratie is misschien niet uw favoriete klus: het kost veel tijd. Maar het is wel heel belangrijk voor uzelf en uw werknemers. Wij nemen uw administratie daarom over. Dat is efficiënt én overzichtelijk

Fiscaal
boekhouden

Op zoek naar belastingadvies? Als ondernemer wilt u geen onnodige belastingen betalen. Wij kennen de belastingwetgeving van binnen en buiten. Elk vraagstuk lossen we op, hoe complex ook.

OVER ONS

TJM Belastingadvies

TJM Administratie en Belastingadvies zit in Barneveld. Hiervandaan helpen we ZZP’ers, MKB-bedrijven en grootzakelijke ondernemingen met onder meer hun jaarrekeningen, belastingaangiften, financieringsaanvragen en salarisadministratie.

U kunt rekenen op:

 • kennis van de huidige wet- en regelgeving;
 • het geven van gevraagd en ongevraagd advies, in begrijpelijke taal;
 • gebruik van de modernste administratiesoftware;
 • advies waar u dat wilt: bij u thuis op locatie of vanuit ons kantoor.
Administratie Barneveld

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.