overons-slide-2

Detachering

____________

Komt u handen tekort en bent u opzoek naar versterking voor bepaalde tijd? TJM Administratie en Belastingadvies komt u graag tegemoet. U blijft flexibel en zit niet vast aan de verplichtingen van een dienstverband. Detachering is een snelle en geschikte oplossing. Met de benodigde opleidingen en werkervaring zijn wij direct inzetbaar voor een paar dagen, weken of maanden. Wat de reden van detachering ook is, u kunt op ons rekenen. Zonder poeha, mét resultaat.

Detachering voor bedrijven

Onze specialisten staan uw bedrijf bij in uw vraag naar versterking. Vakkundig en efficiënt. Deze hulpvraag bestaat bijvoorbeeld uit versterking bij de verwerking van de financiële administratie of een belangrijk project. Ook kunt u onze experts inschakelen in uw zoektocht naar tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of seizoenarbeider. Om u in deze situatie te ontzorgen bieden wij onze flexibele administratieve ondersteuning. TJM Administratie en Belastingadvies levert u de juiste persoon wanneer u dat het meest nodig heeft. Natuurlijk bij u op locatie.

Detachering voor accountants- en administratiekantoren

Met 20 jaar werkervaring bij diverse accountants- en administratiekantoren zijn wij ook breed inzetbaar voor administratie- en accountantskantoren. Zoekt u hulp door veranderingen zoals een structurele toename van vraag of een langdurig zieke medewerker? TJM Administratie en Belastingadvies helpt graag. Dit kan voor een bepaalde tijd, maar ook per opgave. In een open gesprek met Erik Burink, oprichter van TJM, bespreken we samen uw wensen.

Erik Burink

Belastingadviseur

Mijn naam is Erik Burink, 38 jaar en woonachtig in Barneveld. Sinds 1999 ben ik werkzaam geweest bij verschillende accountants- en administratiekantoren. In 2014 heb ik de opleiding tot Belasting Consulent afgerond om zo nog beter advies te kunnen geven. Al langere tijd had ik de wens om een onderneming voor mijzelf te starten. In 2017 is deze wens uitgekomen en is TJM Administratie en Belastingadvies ontstaan.

TJM Belastingadvies is professioneel, snel en is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijk contact geeft je een betrokken gevoel.

Sproet Entertainment


“Sinds een aantal jaren werken wij samen met TJM Administratie en Belastingadvies. Dit naar grote tevredenheid. Met name de laagdrempeligheid in de contacten, de snelheid waarmee onze vragen beantwoord worden en de no nonsense mentaliteit passen goed bij onze organisatie”

Com.pas

Direct contact , altijd snel antwoord op vragen , vlotte afhandeling, scherpe tarieven !!!

Run2Go

Na jaren de administratie bij een ander kantoor alles te hebben ondergebracht,  doen wij dit nu al enkele jaren bij TJM Administratie en Belasting advies.

Wat ons hierbij opvalt is dat Erik met veel accuratesse, kennis en de nodige (persoonlijke) adviezen alles tegen een ook nog eens zeer gunstig tarief uitvoert.

En net als zovelen hebben ook wij een hekel aan belasting betalen,  maar door de droge humor van Erik doe je dit haast met een glimlach op je gezicht.

NADU

Sinds kort hebben wij onze boekhouding ondergebracht bij TJM Belastingadvies.

Erik is voor ons de juiste partner omdat we met hem kunnen sparren over diverse vraagstukken.

Hij is eerlijk en weet de juiste wegen te bewandelen om tot een juiste oplossing te komen.

Zeker een aanrader.

VH-Koeltechniek

Altijd snel bereikbaar, zeer prettig in omgang, geen onduidelijkheden

Schilderbedrijf Evert-Jan Holsappel

De samenwerking met Erik Burink is dit jaar (2018) gestart.  Wij hebben Erik leren kennen als een deskundige, accurate én prettige persoon. De afstemming met elkaar verliep goed en Erik reageerde snel en helder op onze vragen en opmerkingen.

Kortom: de ervaringen met Erik als onze belastingconsulent zijn zeer positief.

Bureau Ouderdorp

Het is met Erik fijn zaken doen omdat hij open en transparant communiceert en zijn adviezen en rapportage voor ons goed, duidelijk en helder zijn .

Avenzis

Wij zochten een belastingconsulent voor specifiek advies, opstellen van jaarrekeningen en salarisadministratie.
Een kracht van TJM Belastingadvies is om ingewikkelde vraagstukken en vakspecifieke termen zo te vertalen dat het voor iedereen begrijpelijk is.
Zeer snelle service. Erik denkt proactief mee, signaleert en is sterk in procesbewaking. Dit ontzorgt en wij zijn er zeker van dat complexe vraagstukken in professionele handen zijn.

Bouwbedrijf Kuiper