Detachering

WAT WIJ DOEN

Detachering met resultaat

Komt u handen tekort en bent u opzoek naar versterking voor bepaalde tijd? TJM Administratie en Belastingadvies komt u graag tegemoet. U blijft flexibel en zit niet vast aan de verplichtingen van een dienstverband. Detachering is een snelle en geschikte oplossing. Met de benodigde opleidingen en werkervaring zijn wij direct inzetbaar voor een paar dagen, weken of maanden. Wat de reden van detachering ook is, u kunt op ons rekenen. Zonder poeha, mét resultaat.

Detachering voor bedrijven

Onze specialisten staan uw bedrijf bij in uw vraag naar versterking. Vakkundig en efficiënt. Deze hulpvraag bestaat bijvoorbeeld uit versterking bij de verwerking van de financiële administratie of een belangrijk project. Ook kunt u onze experts inschakelen in uw zoektocht naar tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of seizoenarbeider. Om u in deze situatie te ontzorgen bieden wij onze flexibele administratieve ondersteuning. TJM Administratie en Belastingadvies levert u de juiste persoon wanneer u dat het meest nodig heeft. Natuurlijk bij u op locatie.

Detachering voor accountants- en administratiekantoren

Met 20 jaar werkervaring bij diverse accountants- en administratiekantoren zijn wij ook breed inzetbaar voor administratie- en accountantskantoren. Zoekt u hulp door veranderingen zoals een structurele toename van vraag of een langdurig zieke medewerker? TJM Administratie en Belastingadvies helpt graag. Dit kan voor een bepaalde tijd, maar ook per opgave. In een open gesprek met Erik Burink, oprichter van TJM, bespreken we samen uw wensen.

Erik Burink

Belastingadviseur

Mijn naam is Erik Burink, woonachtig in Barneveld. Sinds 1999 ben ik werkzaam geweest bij verschillende accountants- en administratiekantoren. In 2014 heb ik de opleiding tot Belasting Consulent afgerond om zo nog beter advies te kunnen geven. Al langere tijd had ik de wens om een onderneming voor mijzelf te starten. In 2017 is deze wens uitgekomen en is TJM Administratie en Belastingadvies ontstaan.

TJM Belastingadvies Barneveld

    MEER INFORMATIE

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
    van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.