Administratie mkb

Administratiekantoor TJM Belastingadvies

Bespaar tijd en energie en geef de tijdrovende administratie van uw bedrijf uit handen aan een professioneel administratiekantoor. TJM Belastingadvies is de specialist die uw administratieve werkzaamheden uit handen neemt. Wij zijn expert op het gebied van administratie voor het mkb, en houden die van uw bedrijf professioneel, zorgvuldig en overzichtelijk bij. Bovendien geven we deskundig financieel advies waar u veel voordeel uit haalt.

Administratie uitbesteden aan een administratiekantoor

Bij administratiekantoor TJM kunt u terecht voor deskundige en betrouwbare ondersteuning en advies op fiscaal en financieel gebied. We hechten grote waarde aan vertrouwen, want de financiën van uw bedrijf geeft u natuurlijk niet zomaar aan elk administratiekantoor uit handen. We bieden ons advies en ondersteuning dan ook zonder stropdas en formaliteiten, maar wel altijd professioneel en vrijblijvend. We vinden betrokkenheid erg belangrijk wanneer we de administratie voor mkb verzorgen, en gaan vertrouwelijk met de gegevens om. Bij TJM kunt u rekenen op:

 • Deskundig en overzichtelijk bijhouden van administratie voor mkb
 • Actuele kennis van de huidige wet- en regelgeving
 • Professioneel advies in begrijpelijke taal
 • Gebruik van moderne administratiesoftware
 • Advies waar u dat wilt: bij u op locatie of vanuit ons kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Geef uw financiële administratie uit handen

De financiële administratie van uw bedrijf is ongetwijfeld niet een van uw favoriete klussen. Toch bent u verplicht om de administratie van uw mkb goed op orde te hebben. Geen wonder dus dat veel ondernemers deze taak uit handen geven aan een administratiekantoor. Wij zorgen ervoor dat de administratie goed verzorgt wordt, en helpen u met onder andere:

 • De boekhouding (ook wanneer achterstanden weggewerkt moeten worden)
 • Controle van de administratieve werkzaamheden die u zelf al verzorgd hebt
 • Invoer van de dagelijkse kas/bank, inkoop- en verkoop mutatie
 • Debiteurenbewaking en crediteurenbeheer
 • Financiële overzichten en prognoses zoals een resultatenbegroting opstellen
 • Liquiditeitsberekeningen
 • Aangifte omzetbelasting

Ook de salarisadministratie van uw werknemers nemen wij u graag uit handen. Wij zijn op de hoogte van alle actuele wetten en regels waar uw administratie aan moet voldoen. We houden het overzichtelijk en efficiënt, en geven u bovendien advies zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op met administratiekantoor TJM

Geef de administratie van uw mkb-onderneming dus uit handen aan de specialist van een professioneel administratiekantoor: TJM Belastingadvies. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek bij u op locatie of op ons kantoor. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site. Ook telefonisch kunt u contact opnemen via 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Administratie mkb

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.