overons-slide-2

TJM Administratie en Belastingadvies uit Barneveld heeft als doel u te ondersteunen en adviseren op financieel en fiscaal gebied, zodat u zich kunt richten op het ondernemen en ontwikkelen van uw bedrijf. Vanuit ons kantoor verzorgen wij onder meer jaarrekeningen, salarisadministratie en belastingaangiften voor ZZP, MKB en Grootzakelijk. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij financieringsaanvragen en bij controles van de belastingdienst en andere instanties.

Uiteraard geeft u niet zomaar iedereen inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. U wilt immers dat uw financiën in vertrouwde en professionele handen zijn. Ook wij vinden dit erg belangrijk. Daarom biedt TJM Administratie en Belastingadvies mensen die:

betrokken zijn

deskundig en vakkundig zijn

vertrouwelijk omgaan met uw gegevens

op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving

gevraagd en ongevraagd advies geven, in begrijpelijke taal

verstand hebben van de modernste administratiesoftware

zichzelf terugverdient

Houdt u uw financiële gegevens liever binnenshuis? Ook dit is geen probleem. TJM Administratie en Belastingadvies kan bij u thuis of op locatie komen, om daar de zaken te regelen.

Erik Burink

Belastingadviseur

Mijn naam is Erik Burink, 38 jaar en woonachtig in Barneveld. Sinds 1999 ben ik werkzaam geweest bij verschillende accountants- en administratiekantoren. In 2014 heb ik de opleiding tot Belasting Consulent afgerond om zo nog beter advies te kunnen geven. Al langere tijd had ik de wens om een onderneming voor mijzelf te starten. In 2017 is deze wens uitgekomen en is TJM Administratie en Belastingadvies ontstaan.