Over TJM

TJM Belastingadvies

Over ons

Ondersteuning en advisering op fiscaal en financieel gebied. Dat is wat wij doen. Zodat u zich weer bezig kunt houden met waar u van houdt: ondernemen.

Hoe we dat doen? We geven u advies en ondersteuning zonder stropdas en formaliteiten, maar wel professioneel en vrijblijvend. Ons motto is ‘doe maar gewoon, dat is gek genoeg.’ We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en ons vertrouwt. U geeft uw financiële situatie natuurlijk niet zomaar uit handen. Daarom zijn we betrokken, deskundig en gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om.

Daarnaast staan we voor:

 • kennis van de huidige wet- en regelgeving;
 • het geven van gevraagd en ongevraagd advies, in begrijpelijke taal;
 • gebruik van de modernste administratiesoftware;
 • advies waar u dat wilt: bij u thuis op locatie of vanuit ons kantoor.

TJM Administratie en Belastingadvies zit in Barneveld. Hiervandaan helpen we ZZP’ers, MKB-bedrijven en grootzakelijke ondernemingen met onder meer hun jaarrekeningen, belastingaangiften, financieringsaanvragen en salarisadministratie.

Erik Burink

Belastingadviseur

Mijn naam is Erik Burink, woonachtig in Barneveld. In 1999 begon ik bij mijn eerste accountants- en administratiekantoor. Dat smaakte naar meer en daarom rondde ik in 2014 de opleiding tot Belasting Consulent af. Hiermee kan ik nog beter advies geven. In 2017 kwam mijn grote droom uit: voor mijzelf starten. TJM Administratie en Belastingadvies was geboren! Tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier voor verschillende ondernemers.

Boekhouding Amersfoort

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.