Salarisadministratie mkb

Salarisadministratie voor mkb door een specialist

De salarisadministratie voor het mkb kan u zeer veel veel tijd en energie kosten. Als ondernemer kunt u die tijd wel voor andere dingen gebruiken. Bovendien kunt u rekenen op hoge boetes wanneer de salarisadministratie van uw medewerkers niet (goed) bijgehouden wordt. Geen wonder dus dat veel ondernemers ervoor kiezen om de werkzaamheden uit te besteden aan een bedrijf gespecialiseerd in salarisadministratie voor mkb. U kunt rekenen op de betrouwbare, deskundige specialisten van TJM Belastingadvies. Wij nemen de salarisadministratie van uw mkb bedrijf volledig van u over! Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkzaamheden aan een administratiekantoor uitbesteden

Zoals gezegd kan de salarisadministratie voor het mkb een groot struikelblok zijn. TJM is een administratiekantoor dat, naast het geven van deskundig fiscaal en financieel advies, ook de volledige salarisadministratie van u over kan nemen. Wanneer we die klus voor uw bedrijf uitvoeren, hechten we veel waarde aan vertrouwen. U geeft uw financiën namelijk niet zomaar uit handen. Wij verzorgen de salarisadministratie voor mkb op een heldere, duidelijke manier. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle actuele wetten en regels, zodat uw administratie altijd klopt. Ook kunt u rekenen op (gevraagd en ongevraagd) advies over uw financiën, zodat u wellicht ook nog kunt besparen of gebruik kunt maken van financiële voordelen. Hoewel we ondersteuning bieden zonder stropdas en formaliteiten, werken we wel altijd uiterst professioneel en nauwkeurig. Wanneer TJM de salarisadministratie voor mkb verzorgt, kunt u onder andere rekenen op:

 • Deskundig en overzichtelijk bijhouden van salarisadministratie voor mkb
 • Actuele kennis van de huidige wet- en regelgeving
 • Professioneel advies in begrijpelijke taal
 • Gebruik van moderne administratiesoftware
 • Advies waar u dat wilt: bij u op locatie of vanuit ons kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Geef uw salarisadministratie uit handen

Het op orde hebben van de salarisadministratie is niet alleen belangrijk wanneer u werkgever bent. Uw werknemers ontvangen namelijk ook graag een correct salarisoverzicht. Wij houden de salarisadministratie overzichtelijk en efficiënt bij, en geven passend advies om het eventueel nog beter in te richten. U weet waar u aan toe bent en er wordt u zoveel mogelijk werk uit handen genomen zodat u tijd bespaart. De salarisadministratie is voor mkb meer dan alleen een loonstrookje invullen. Wij bieden ondersteuning op onder andere de volgende gebieden:

 • Aangifte van loonheffingen bij en alle overige communicatie met de Belastingdienst
 • Opstellen en verzenden van loonstroken en jaaropgaven
 • Advies over andere vergoedingen zoals de pensioenbijdragen
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Ziekmeldingen

Meer informatie over salarisadministratie voor mkb

Wilt u er zeker van zijn dat de salarisadministratie van uw bedrijf goed geregeld is? Laat het dan over aan de TJM Belastingadvies: specialist in salarisadministratie voor mkb bedrijven.

Maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat kan via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Boekhouding Amersfoort

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.