Jaarrekeningen en tussentijdse cijfers

WAT WIJ DOEN

Jaarrekeningen en tussentijdse cijfers uit Barneveld

Als ondernemer wilt u weten waar u staat. Daarom is een jaarrekening of een overzicht van uw periodieke cijfers heel handig. U ziet waar u moet bijsturen en wat de ontwikkelingen zijn. Daarmee heeft u een goed financieel overzicht van uw bedrijf en de gezondheid ervan.

Het kan ook zijn dat u verplicht bent om een jaarrekening te maken. Voor de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting is bijvoorbeeld een winst- en verliesrekening en balans verplicht. Als besloten vennootschap moet u elk jaar een publicatiejaarrekening bij de Kamer van Koophandel indienen.

Hoe wij u helpen

Dat is simpel: wij verzorgen uw jaarrekeningen en periodieke, tussentijdse cijfers. Gewoon, zoals u het vraagt. Hoewel, soms ook ongevraagd. Zo controleren wij uw debiteuren en crediteuren. Dan bent u extra scherp hierop en springt u direct in als zich problemen voordoen. En natuurlijk zorgen we dat alles op tijd bij de Kamer van Koophandel komt als dit nodig is.

Ook inzicht in uw cijfers of een jaarverslag nodig? Neem dan contact met ons op.

Boekhouding Ede

    MEER INFORMATIE

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
    van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.