Diensten

WAT WIJ DOEN

Diensten van TJM Belastingadvies

We geven u advies en ondersteuning zonder stropdas en formaliteiten, maar wel professioneel en vrijblijvend. Ons motto is ‘doe maar gewoon, dat is gek genoeg.’ We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en ons vertrouwt. U geeft uw financiële situatie natuurlijk niet zomaar uit handen. Daarom zijn we betrokken, deskundig en gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om.

TJM Belastingadvies Barneveld

Financiële
administratie

Wij snappen dat u uw financiële administratie op orde wilt hebben. Sterker nog: de Belastingdienst verplicht het. Daarom nemen wij uw financiële administratie volledig uit handen.

TJM Belastingadvies Barneveld

Jaarrekeningen en
tussentijdse cijfers

Cijfers geven u inzicht in uw bedrijf. Of een jaarrekening voor u nu verplicht is of niet, cijfers helpen u verder. Wij ondersteunen én adviseren u. Dan weet u waar u financieel staat.

TJM Belastingadvies Barneveld

Salaris
administratie

Salarisadministratie is misschien niet uw favoriete klus: het kost veel tijd. Maar het is wel heel belangrijk voor uzelf en uw werknemers. Wij nemen uw administratie daarom over. Dat is efficiënt én overzichtelijk

TJM Belastingadvies Barneveld

Fiscaal
boekhouden

Op zoek naar belastingadvies? Als ondernemer wilt u geen onnodige belastingen betalen. Wij kennen de belastingwetgeving van binnen en buiten. Elk vraagstuk lossen we op, hoe complex ook.

    MEER INFORMATIE

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
    van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.