Fiscaal

WAT WIJ DOEN

Fiscaal advies

Fiscale en juridische vraagstukken kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn. Bovendien wilt u wel optimaal gebruikmaken van de ruimte die de wetgeving biedt. Kortom: u wilt zo min mogelijk belasting betalen. En dat is precies waar TJM Administratie en Belastingadvies om de hoek komt kijken.

Hoe wij u helpen

U kunt het volgende van ons verwachten op fiscaal gebied:

Belastingadvies

U wilt minder belasting betalen? Dat kan. Wij adviseren u over uw mogelijke belastingvoordelen. Ook verzorgen we uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting. Hierbij kijken we altijd naar uw privésituatie. Minstens zo belangrijk.

Bedrijfsoptimalisatie

TJM optimaliseert uw onderneming op fiscaal gebied. Dat doen we door u advies te geven over de financiële aspecten van uw bedrijf. Omdat u wel het beste uit uw onderneming wilt halen. Een mooie gelegenheid na het doen van de belastingaangiften.

Administratie Amersfoort

Communicatie met de Belastingdienst

Natuurlijk geven we niet alleen advies. We zorgen ook voor de communicatie richting de Belastingdienst. Zo behalen we elk voordeeltje dat u maar kunt krijgen. Discussies met de Belastingdienst gaan we niet uit de weg. Want we zijn er voor u en uw bedrijf. Dus ook bij controles van de Belastingdienst. We begeleiden deze bezoeken en zijn namens u het aanspreekpunt voor de Belastingdienst.

Ook meer halen uit uw belastingaangiften? Neem dan contact met ons op.

    MEER INFORMATIE

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
    van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.