Recensies

RECENTIES

Hoe klanten ons ervaren

“TJM Belastingadvies is professioneel, snel en is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijk contact geeft je een betrokken gevoel.”

Sproet Entertainment

“Het is met Erik fijn zaken doen omdat hij open en transparant communiceert en zijn adviezen en rapportage voor ons goed, duidelijk en helder zijn.”

Avenzis, technisch talent

“Direct contact , altijd snel antwoord op vragen , vlotte afhandeling, scherpe tarieven !!!”

Run2Go

“Sinds kort hebben wij onze boekhouding ondergebracht bij TJM Belastingadvies. Erik is voor ons de juiste partner omdat we met hem kunnen sparren over diverse vraagstukken. Hij is eerlijk en weet de juiste wegen te bewandelen om tot een juiste oplossing te komen. Zeker een aanrader.”

VH Koeltechniek

“Sinds een aantal jaren werken wij samen met TJM Administratie en Belastingadvies. Dit naar grote tevredenheid. Met name de laagdrempeligheid in de contacten, de snelheid waarmee onze vragen beantwoord worden en de no nonsense mentaliteit passen goed bij onze organisatie”

Compas

“Wij zochten een belastingconsulent voor specifiek advies, opstellen van jaarrekeningen en salarisadministratie. Een kracht van TJM Belastingadvies is om ingewikkelde vraagstukken en vakspecifieke termen zo te vertalen dat het voor iedereen begrijpelijk is. Zeer snelle service. Erik denkt proactief mee, signaleert en is sterk in procesbewaking. Dit ontzorgt en wij zijn er zeker van dat complexe vraagstukken in professionele handen zijn.”

Bouwbedrijf Kuiper

    MEER INFORMATIE

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
    van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.