Boekhouding mkb

Boekhouder van TJM Belastingadvies

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige boekhouder die de administratie voor uw bedrijf verzorgt, bent u bij TJM Belastingadvies aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van boekhouding voor mkb. We houden de administratie professioneel en overzichtelijk voor u bij. We nemen u flink wat werk uit handen zodat u tijd en energie bespaart. Bovendien kunt u altijd op ons rekenen voor professioneel advies voor uw bedrijf. Kortom, de boekhouding voor mkb laat u over aan TJM. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met onze boekhouder.

Administratieve werkzaamheden uit handen geven

TJM kan u de volledige boekhouding voor het mkb uit handen nemen. Wij geven deskundige en betrouwbare ondersteuning en advisering op fiscaal en financieel gebied. We vinden het ontzettend belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw boekhouder. U geeft de financiën namelijk niet zomaar uit handen. Hier hechten we dan ook veel waarde aan. We bieden daarom advies en ondersteuning zonder stropdas en formaliteiten, maar wel altijd professioneel en vrijblijvend. Wanneer u onze boekhouder inschakelt, kunt u onder andere rekenen op:

 • Deskundig en overzichtelijk bijhouden van boekhouding voor mkb
 • Actuele kennis van de huidige wet- en regelgeving
 • Professioneel advies in begrijpelijke taal
 • Gebruik van moderne administratiesoftware
 • Advies waar u dat wilt: bij u op locatie of vanuit ons kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Boekhouding voor mkb

De administratieve werkzaamheden van uw bedrijf zijn ongetwijfeld niet het favoriete onderdeel van het ondernemerschap voor u. Het is toch echt verplicht om de boekhouding van een mkb bedrijf goed op orde te hebben. Is dat niet het geval voor een bedrijf, dan kan dat hoge boetes opleveren. Geen wonder dus dat veel ondernemers kiezen voor de hulp van een boekhouder. TJM zorgt dat uw boekhouding goed verzorgt wordt. Wij helpen onder andere met:

 • Het wegwerken van achterstanden in de boekhouding
 • Controle van administratieve werkzaamheden die u zelf al uitgevoerd heeft
 • Invoer van de dagelijkse kas/bank, inkoop- en verkoop mutatie
 • Debiteurenbewaking en crediteurenbeheer
 • Financiële overzichten en prognoses zoals het opstellen van een resultatenbegroting
 • Liquiditeitsberekening
 • Aangifte omzetbelasting

Ook de salarisadministratie van uw werknemers kunt u aan ons overlaten. Wij kennen alle actuele wetten en regels waaraan de boekhouding van het mkb aan moet voldoen. De boekhouder houdt het overzichtelijk en efficiënt, en biedt bovendien advies waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Vrijblijvende afspraak met boekhouder maken

Schakel de hulp in van een boekhouder voor uw bedrijf. Kies voor de specialist in boekhouding voor het mkb: TJM Belastingadvies. Neem direct contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Dat kan bij u op locatie, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor.

Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl. Wij gaan graag als boekhouder voor uw bedrijf aan het werk.

Boekhouding mkb

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.