Belastingadvies mkb

Betrouwbaar belastingadvies voor mkb

Bent u op zoek naar een specialist die betrouwbaar belastingadvies aan mkb verleent? Dan kunt u terecht bij TJM Belastingadvies. Wij zijn gespecialiseerd op fiscaal en financieel gebied, en delen onze kennis graag met u door middel van betrouwbaar en deskundig belastingadvies voor het mkb. Ook heeft u de mogelijkheid om de administratie van uw bedrijf aan ons uit handen te geven. Wilt u meer weten over TJM, betrouwbaar belastingadvies van een professional krijgen en weten wat wij precies voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees dan verder, of neem direct contact op en maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist.

Belastingadvies door een specialist

Bij TJM kunt u altijd terecht voor professioneel en deskundig advies en ondersteuning op financieel en fiscaal gebied. We hechten zeer grote waarde aan vertrouwen, en het opbouwen van een goede band wanneer we belastingadvies aan mkb bedrijven geven. Het gaat namelijk om vertrouwelijke informatie die u als ondernemer niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hoewel we belastingadvies aan mkb bieden zonder stropdas en formaliteiten, zijn we wel altijd professioneel en deskundig, en geven we helder antwoord op uw vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

De werkzaamheden van TJM

Naast belastingadvies voor mkb, gaat TJM ook aan de slag met andere werkzaamheden. Zo kunt u uw administratieve werkzaamheden aan ons uitbesteden. Hierbij nemen we u veel werk uit handen, waardoor u tijd zult besparen. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste wetten en regels, waardoor we specifiek belastingadvies voor u als mkb kunnen geven, maar waardoor we ook weten of de administratie op de juiste manier bijgehouden wordt zodat u hoge boetes kunt voorkomen. Zo houden we ons andere bezig met:

 • De boekhouding (we werken ook eventuele achterstanden weg)
 • Wanneer u administratieve werkzaamheden uitgevoerd heeft, controleren we die
 • Debiteuren en crediteurenbeheer
 • Opstellen van financiële overzichten en prognoses zoals een resultatenbegroting
 • Liquiditeitsberekeningen
 • Aangifte omzetbelasting
 • Invoer van de dagelijkse kas/bank, inkoop- en verkoop mutatie

Vrijblijvend contact voor belastingadvies voor mkb

Kies voor professioneel belastingadvies voor mkb door TJM Belastingadvies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan bij u op locatie, maar u bent ook welkom bij ons op kantoor.

Maak een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel naar 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl. Wij helpen u graag verder met professioneel belastingadvies voor mkb.

Belastingadvies mkb

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.