Belastingadvies Ede

Deskundig belastingadvies in Ede

Wanneer u professioneel belastingadvies in Ede nodig heeft, kunt u terecht bij TJM Belastingadvies. Wij zijn specialist op fiscaal en financieel gebied. We delen onze kennis graag met u. Dat doen we in de vorm van professioneel, deskundig belastingadvies. Dit doen we voor zowel mkb als zzp’ers in de regio Ede. U kunt er zelfs voor kiezen om uw volledige administratie aan ons uit te besteden. Wilt u meer weten over wat TJM voor u kan betekenen wat betreft belastingadvies in Ede? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist.

Belastinghulp van een specialist

Heeft u belastingadvies nodig in Ede voor uw bedrijf? U kunt altijd rekenen op de specialisten van TJM. Wij geven professioneel en deskundig advies en ondersteuning op financieel en fiscaal gebied. Bij het geven van belastingadvies is vertrouwen erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat zomaar iedereen deze belangrijke informatie van uw bedrijf in handen krijgt. THM gaat altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Het belastingadvies in Ede bieden we zonder stropdas en formaliteiten. Natuurlijk zijn we wel altijd professioneel en deskundig, en geven we op antwoord op al uw vragen. Omdat de wetten en regels op het gebied van belasting continu veranderen, is het bijna onmogelijk voor ondernemers om altijd op de hoogte te zijn. De specialist van TJM is dat wel. Reken dus op onze ondersteuning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Wat TJM voor u kan doen

Voor professioneel belastingadvies bent u in Ede bij TJM dus aan het juiste adres. Maar we bieden naast deskundig belastingadvies ook nog andere services. Zo kunt u bijvoorbeeld uw volledige administratie aan ons overlaten. Wij houden de administratie van uw bedrijf nauwkeurig en overzichtelijk bij. Zo voorkomt u dat u een boete krijgt omdat uw administratie niet (goed) bijgehouden is. Natuurlijk geven we dan ook passend belastingadvies in Ede voor zowel mkb als zzp’ers. TJM verzorgt voor u onder andere:

 • De boekhouding (we werken ook eventuele achterstanden weg)
 • Wanneer u administratieve werkzaamheden uitgevoerd heeft, controleren we die
 • Debiteuren en crediteurenbeheer
 • Opstellen van financiële overzichten en prognoses zoals een resultatenbegroting
 • Liquiditeitsberekeningen
 • Aangifte omzetbelasting
 • Invoer van de dagelijkse kas/bank, inkoop- en verkoop mutatie

Vrijblijvende afspraak maken in Ede

Kies voor de hulp van TJM voor belastingadvies in Ede. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We stellen dan een offerte op maat voor u op. We kunnen bij u op locatie langskomen, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor.

Vul hier op de site het contactformulier in voor het maken van een afspraak, bel 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl. Wij helpen u graag verder met professioneel belastingadvies in Ede.

Belastingadvies Ede

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.