Salarisadministratie Ede

TJM Belastingadvies voor salarisadministratie in Ede

Wilt u uw salarisadministratie in Ede aan een specialist overlaten? Dan kiest u voor de hulp van TJM Belastingadvies. De tijd en energie die u nu aan de administratie van uw bedrijf besteedt, kunt u dan richten op andere werkzaamheden. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de constant veranderende wet- en regelgeving wat betreft administratieve werkzaamheden. Wanneer u de administratie niet (goed) bijhoudt, kunt u hoge boetes ontvangen. Geen wonder dus dat veel ondernemers deze klus daarom uitbesteden. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie in Ede.

Uw administratie uitbesteden

De administratie in Ede kan voor u als ondernemer een waar probleem vormen. TJM geeft deskundig fiscaal en financieel advies en neemt de salarisadministratie bovendien volledig over. Wij houden de administratie op een efficiënte, duidelijke manier bij. De specialist die uw salarisadministratie in Ede bijhoudt, weet alles over de laatste wetten en regels, en zorgt ervoor dat de administratie altijd klopt. Bovendien geven we (gevraagd en ongevraagd) advies over de financiën van uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld kijken of u kunt besparen, of op een andere manier gebruik kunt maken van financiële voordelen. Laat u uw salarisadministratie in Ede door TJM verzorgen? Dan kunt u onder andere op het volgende rekenen:

 • Deskundig en overzichtelijk bijhouden van salarisadministratie
 • Actuele kennis van de huidige wet- en regelgeving
 • Professioneel advies in begrijpelijke taal
 • Gebruik van moderne administratiesoftware
 • Advies waar u dat wilt: bij u op locatie of vanuit ons kantoor

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Laat uw salarisadministratie aan ons over

U moet ervoor zorgen dat de salarisadministratie in Ede goed op orde is. Dat is niet alleen voor u als werkgever belangrijk, maar ook uw werknemers willen een kloppend salarisoverzicht ontvangen. Wij houden het overzichtelijk en efficiënt bij, en zorgen dat alle administratie altijd klopt. Ook kunnen we u passend advies geven om de administratie eventueel nog beter in te richten. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen waardoor u tijd bespaart en bovendien precies weet waar u aan toe bent. Wij bieden ondersteuning op de volgende gebieden:

 • Aangifte van loonheffingen bij en alle overige communicatie met de Belastingdienst
 • Opstellen en verzenden van loonstroken en jaaropgaven
 • Advies over andere vergoedingen zoals de pensioenbijdragen
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • Ziekmeldingen

Maak een afspraak voor salarisadministratie in Ede

Het is belangrijk dat u uw salarisadministratie in Ede goed (laat) regelen. Kies daarom voor de hulp van TJM Belastingadvies. Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en ontvang een offerte op maat.

Een afspraak maakt u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-25067755 of stuur een mail naar info@tjmbelastingadvies.nl.

Boekhouding Amersfoort

  MEER INFORMATIE

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Benieuwd wat TJM voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op basis
  van uw wensen brengen wij in kaart waar u het meeste baat bij heeft en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.